Vi använder kakor (cookies)
På peakconsult.se använder vi nödvändiga kakor för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi använder också kakor för webbanalys så vi kan förbättra vår webbplats.
Engagemang och kompetens är nyckeln
Peakcon AB eller PEAK Consult bildades 2015 utifrån en övertygelse om att kompetens och engagemang utgör en grund för att det ska vara roligt att gå till jobbet. Våra insatser gör skillnad och vår grund inom projektledning och utbildning har gett oss goda förutsättningar att idag även arbeta med förändring och utveckling av verksamheter.
PEAK Consult bidrar även med kompetens inom konstruktionsledning, kravhantering och upphandlingsstöd. Vi arbetar såväl med egen personal som samarbeten och partnerskap med ett antal erfarna konsulter och tjänsteföretag

VÅRA VÄRDERINGAR

Vad som ligger oss närmast hjärtat
Peak Pil
PEAK Consult bygger sin grund på fantastiska medarbetare med höga ambitioner. För att förstå vad vi menar med det har vi inom vårt team tillsammans tagit fram ett antal ledord som vi tror tydligare förmedlar vår syn på vad som gör en bra konsulttjänst.
Kompetens är avgörande för lönsamheten hos både våra kunder och oss. Genom att alltid vara hungriga efter kunskap och villiga att utvecklas tillförskansar vi oss hög kompetens. Detta i kombination med engagemang borgar för att vi arbetar effektivt åt våra kunder. Att snabbt bidra till utveckling i nya uppdrag är en nyckel till att vara effektiv - förstå situationen och nyttja tidigare erfarenheter.

Professionalism råder i våra leveranser, vi levererar det som utlovas och är pålästa inför uppgiften. Vi ser att komplexa miljöer ofta kräver nya kunskaper, varför våra medarbetare aktivt delar sin kunskap och samverkar med andra för att ta tillvara goda exempel i sin omgivning. Vi tror att en grupp är starkare än summan av individerna och vi tar ansvar för att behandla alla med empati och respekt.
Passion för vårt hantverk driver oss framåt. Engagemanget hos oss skapar vår förmåga att sträva efter nya kunskaper, vara innovativa och vi gillar det vi håller på med. Vi tror på individens förmåga att engagera andra och ger oss in i varje uppdrag med fullt fokus.

Omtanke om våra kunder och medarbetare värderar vi högt. Genom att beakta varför vi utför ett uppdrag, ta informerade, objektiva, kostnadsmedvetna och rationella beslut med fokus på att uppnå helhetssyftet visar vi omdöme.
PEAK Progress Engineering Academy Consult

ATT ARBETA HOS PEAK

förmånligt, roligt och utmanande
Peak Pil
PEAK Consult kan erbjuda flera olika samarbetsformer, vi arbetar med anställda konsulter, konsulter som driver eget bolag och partnerskap med andra kompletterande bolag.
​​​​​​​Utmanande
Vi är ett företag som värderar kompetens och engagemang högt. Som medarbetare hos PEAK Consult kommer du bli inspirerad av kompetenta kollegor och komplexa uppdrag. Vi ställer höga krav på våra medarbetare och sätter upp ambitiösa mål för deras utveckling. Vi är ett team som gillar att samarbeta och jobbar hårt med att alla ska vara en del av laget.

Påverka
PEAK Consult är ett litet bolag där möjligheterna att påverka din egen utveckling är stor. Om PEAK Consult skall fortsätta växa och lyckas ännu bättre som bolag måste vi bygga det med personer som vill påverka och utveckla bolaget. Här ges stora möjligheter och utmaningar i att forma din och bolagets framtid.
Livsbalans
För en långsiktig och hållbar utveckling av både medarbetare och bolaget krävs det hårt arbete. Vår tror att hårt arbete måste kombineras med personlig utveckling utanför arbetet och precis som arbete kräver det tid. Hos oss skapar vi tillsammans flexibla lösningar, hjälper varandra och ger utrymme för både arbete och fritid.

Erbjudande
PEAK Consult har i sitt erbjudande till dig som medarbetare tagit fram ett erbjudande som fokuserar på Personlig trygghet, Ekonomisk ersättning, Flexibel vardag och Egen utveckling. Vi tror att detta kommer ge förutsättningar för både företag och individ att lyckas nå sina målsättningar.

Intresserad av att veta mer?
Kontakta VD, Lars-Eric Persson, eller skicka in en spontanansökan till karriar@peakconsult.se
Vi använder kakor (cookies)
På peakconsult.se använder vi nödvändiga kakor för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi använder också kakor för webbanalys så vi kan förbättra vår webbplats.