Vi erbjuder en bättre verksamhet

PEAK Consult arbetar med och utvecklar verksamheter inom en rad olika områden. Vi kommer alltid göra vårt bästa för att leva upp till våra ledord - Kompetens, Professionalism, Passion och Omtanke.

PROGRESS

Projekt och Verksamhet


Projektverksamhet

Att arbeta i projekt och med projekt är svårt. Ofta övergår enskilda projekt till att bli en del i en projektportfölj och många frågor kring rapportering, prioriteringar och resurser uppstår. Det är här vi på PEAK Consult kommer in i bilden. Vi har länge arbetat med projekt och älskar projektvärlden, trots att den kan skapa en viss oreda. Vi hjälper gärna till att strukturera upp er projektverksamhet så den blir effektivare och orsakar mindre huvudvärk, både för de som arbetar i projekten men även för chefter som ansvarar för projektverksamheten.


ENGINEERING

Konstruktion och Automation

Engagerad konstruktion

En strävan att ständigt förbättra, utvecklas tekniskt och skapa hållbara lösningar är grunden för vår konstruktionsavdelning. Våra tjänster inom området Engineering sträcker sig från projekteringsledning till teknisk dokumentation, från idé till validering av resultat.


Säker styrning - automation

Styrsystem har en central funktion i olika tillämpningar inom produktion. Vikten av styrsystemet och dess funktion är av stor betydelse för bibehållen produktion och med det intäkter. Vi erbjuder tjänster inom programmering av styrsystem.

Dokumentera för framtiden

Vi erbjuder tjänster inom teknisk dokumentation för alla faser i en produkts livscykel. Det innebär att vi bland annat kan erbjuda teknisk dokumentation i form av upphandlingsunderlag med kravställning som bygger på en relevant standard. 
"Vi är engagerade i att finna robusta lösningar, byggda på kända standarder."

ACADEMY

Utbildning och Kurser

Utbildning

Vi drivs av att utveckla oss och andra och delar gärna vår kunskap. Kompetens är en av de viktigaste faktorerna för att som företag vara konkureenskraftig. För att öka- eller bibehålla kompetens erbjuder vi olika former av utbildning. Vi har praktisk erfarenheten från att ha arbetat inom en rad olika roller och branscher, vilket medför att våra utbildningar innehåller teori, praktiska övningar och alltid är relevanta. Vi arbetar med både färdiga utbildningspaket och företagsanpassad utbildning just för er. I vår utbildningsportal finner ni mer om våra utbildningar.​​​​​​​