Är projektledning ditt område?

PEAK Consult ÄR INTRESSERAD AV DIG!Projektledare hos PEAK

PEAK Consult består av kompetenser inom konstruktion, projektledning och utbildning där vi tillsammans förser andra företag med specialistkunskap och innovativa lösningar. Vi är baserade i centrala Gävle och företaget växer för var dag. För att spetsa vår verksamhet ytterligare söker vi nu seniora projektledare.

Din profil

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av projektledning eller projektledande uppgifter. I arbetet krävs struktur och en vilja till att arbeta i team, men även analytisk förmåga då arbetsuppgifterna är av komplex natur. Tidigare erfarenhet från process-, byggnads- eller mekanisk industri är meriterande. Likaså erfarenhet från användning av etablerade projektstyrningsmodeller. Som projektledare ansvarar du för projektets genomförande samt leveransen till slutkund. Detta sker tillsammans med din projektgrupp där ni tillsammans bidrar till verksamheten och organisationens utveckling.

Möjligheter

Vi vill ge dig stora utvecklingsmöjligheter i form av frihet att välja den riktning och de verktyg som krävs för att nå dina och företagets mål. Vår expertis inom områden som ledning, konstruktion och utbildning utgör en god utvecklingsgrund på vilken våra medarbetare kan bygga sina karriärvägar och bli en del av kompetensklustret PEAK Consult. Att alla våra leveranser ska präglas av professionalism, passion och omtanke för våra kunder är något alla våra konsulter har gemensamt. Kort och gott innebär detta Our passion – Your success.

Dina expertisområden

  • Ledning av projekt enligt kundspecificerad projektstyrningsmodell
  • Vara en drivande kraft mot fastställda mål. Verktygen för att uppnå dessa innefattar kravsäkring, styrning och riskhantering
  • Framtagning av projektbudget, tids- och resursplan
  • God kommunikationsförmåga
  • Vana inom samarbetssituationer där många kontaktytor är ett stimulerande inslag

Kontakt

Intresserad? Skicka ditt CV och ett personligt brev till karriar@peakconsult.se, eller kontakta Lars-Eric Persson för ytterligare information, tel: 070-542 00 70
​​​​​​​

Ta reda på mer om oss via Facebook, Linkedin eller Instagram!