Finns din framtid här?


PEAK Consult kan erbjuda flera olika samarbetsformer, vi arbetar med egna anställda konsulter, enskilda konsulter som driver eget bolag och partnerskap med andra kompletterande bolag inom projektledning och automation.​​​​​​​

Utmanande

Vi är ett företag som värderar kompetens och engagemang högt. Som medarbetare hos PEAK Consult kommer du bli inspirerad av kompetenta kollegor och komplexa uppdrag. Vi ställer höga krav på våra medarbetare och sätter upp ambitiösa mål för deras utveckling. Vi är ett team som gillar att samarbeta och jobbar hårt med att alla ska vara en del av laget.

Påverka

PEAK Consult är ett litet bolag där möjligheterna att påverka din egen utveckling är stor. Om PEAK Consult skall fortsätta växa och lyckas ännu bättre som bolag måste vi bygga det med personer som vill påverka och utveckla bolaget. Här ges stora möjligheter och utmaningar i att forma din och bolagets framtid.

Livsbalans

För en långsiktig och hållbar utveckling av både medarbetare och bolaget krävs det hårt arbete. Vår tror att hårt arbete måste kombineras med personlig utveckling utanför arbetet och precis som arbete kräver det tid. Hos oss skapar vi tillsammans flexibla lösningar, hjälper varandra och ger utrymme för båda arbete och fritid.

Erbjudande

PEAK Consult har i sitt erbjudande till dig som medarbetare tagit fram ett erbjudande som fokuserar på Personlig trygghet, Ekonomisk ersättning, Flexibel vardag och Egen utveckling. Vi tror att detta kommer ge förutsättningar för både företag och individ att lyckas nå sina målsättningar.
​​​​​​​

Intresserad av att veta mer?

Kontakta VD, Lars-Eric Persson, eller skicka in en spontanansökan till karriar@peakconsult.se.