PEAK säkrar genomförandet av ett hållbart Sverige!


Hållbarhet - en fråga för alla branscher

- PEAK bidrar med specialkompetens inom säkrade genomförandenEtt hållbart Sverige kräver nya satsningar inom samhällsbyggnad. Stöd och ledning vid uppbyggnad av teknisk infrastruktur såsom elproduktion och distribution, fibernätverk, vatten och avlopp är några exempel där PEAK säkrar genomförandet. PEAK fokuserar på dig som beställare, du som äger och vill utveckla din verksamhet. Genom att komplettera med specifik kompetens i din organisation bidrar PEAK till att du som kund kan fokusera på din kärnverksamhet, samtidigt som du säkrar genomförandet av dina projekt och förändringar.

Ett säkrat genomförande innebär att PEAK tryggar rätt ledning och styrning av dina projekt, men även att vi tillsammans med dig tar fram relevanta kravbilder, förfrågnings- och beslutsunderlag.  Det handlar om flera komponenter som tillsammans bidrar till ditt företags vision. Kravhantering, planering och ledning är några av de komponenter som PEAK utför.


Hjärtat i PEAK Consult

​​​​​​​PEAK Consult bygger på fantastiska medarbetare med höga ambitioner.
Vi fokuserar på samarbete och vill att våra kunder utvecklas och blir bättre inom de områden där vi verkar. Vi ser att komplexa miljöer ofta kräver individer som aktivt delar med sig av sin kunskap och samverkar med andra för att nå framgång. PEAK tror på individens förmåga att engagera och entusiasmera, vi ger oss in i varje uppdrag med fullt fokus.​​​​​​​

Historik

Peakcon AB eller PEAK Consult - bildades 2015. PEAK Consults grundare hade och har en gemensam övertygelse eller kanske vision, att kompetens gör skillnad. PEAK Consult har sitt ursprung inom projektledning och utbildning. Vår erfarenhet har visat oss att denna grund skapar goda förutsättningar att även arbeta med förändring och utveckling av verksamheter. Idag har PEAK Consult, utöver egen personal, samarbete och partnerskap med ett antal erfarna projektledare och tjänsteföretag för att kunna leverera lednings- och projektlösningar.

Affärsidé

Vi ska sälja kompetens till verksamheter och organisationer som ökar dess effektivitet. Vi arbetar med att ständigt förbättra och utveckla oss och våra kunder. Att alla våra leveranser ska präglas av kompetens, professionalism, passion och omtanke för våra kunder är något alla våra konsulter har gemensamt. Kort och gott innebär detta att PEAK Consult är ett konsultteam som gör sina kunder bättre.